Indholdsfortegnelse

Enneagram Coaching Circles

Velkommen til Enneagram Coaching Circles, som er et forløb designet til at give dig de bedste forudsætninger for at skabe reel forandring og transformation i løbet af en personlig udviklings-proces.

Enneagram Coaching Circles er opbygget omkring fire hjørnesten:

 • Din personlige udviklings-proces
 • Enneagrammet og det specifikke arbejde med din type
 • Integration af din udvikling og evnen til at skabe reel forandring i livet
 • Et stærkt, kærligt og støttende fællesskab

Din personlige udviklings-proces

Du og din proces er centrum for din deltagelse i denne Coaching Circle. Det betyder, at du modtager 2 personlige sessioner med Henriette Claydon, hvor vi fastlægger din proces og dine praksisser, ligesom du løbende vil få indsigt i Enneagrammets udviklings-vej for netop din type. Det er altså din personlige udvikling og din forandringsproces, der er målet.

Enneagrammet

Enneagrammet er et fantastisk coaching-værktøj, og bruges i coaching til flere ting. De 2 vigtigste egenskaber, som Enneagrammet bidrager er dels at opbygge din selvindsigt, og dermed gøre dig i stand til at identificere dine faldgruber, dine mønstre og gamle vaner, og give dig et ordforråd til at se dig selv og sætte dig selv i spil i livet. Og dels giver Enneagrammet en nuanceret og præcis beskrivelse af din types udviklingsvej.

Integration

Forløbet er opbygget til at give dig de bedst mulige værktøjer og praksisser til at integrere din udvikling i dit liv. Altså din evne til at skabe den forandring du ønsker, til at rydde op i de områder af dit liv, som ikke længere støtter dig, og til at bygge de nye vaner og veje op, som du ønsker dig.

Et støttende fællesskab

Det vigtigste, vi har i livet, er relationer. Det betyder også, at vores evne til at trives, til at føle os værdsat, til at kunne bidrage hænger uløseligt sammen med de relationer, vi har i livet. Når vi føler os støttet og set, finder vi ofte selvværdet og modet til at tage skridt, vi ikke troede vi kunne. Vi formår at strække os endnu mere, og ikke mindst lade os støtte i processen. Derfor foregår dette udviklingsforløb i et fællesskab. Og selvom du måske synes det kan virke overvældende at dele dig selv med andre, så viser både erfaring og teori, at dine muligheder og evner til at udvikle dig, stiger i takt med din vilje til at dele dig selv med andre.

Formatet

Dit forløb er sammensat af i alt 10 moduler, som fordeler sig på workshop-dage hvor vi alle mødes, personlige coaching sessioner, online møder, videoer og lydfiler.

 • Modul 1 – video session ”Velkommen og kom godt i gang”
 • Modul 2 – fælles online session kl. 18:00-19:30
 • Modul 3 – workshop-dag kl. 9:00-15:00
 • Modul 4 – personlig coaching session
 • Modul 5 – workshop-aften kl. 18:00-20:30
 • Modul 6 – video session ”Praksisser og integration”
 • Modul 7 – fælles online session kl. 18:00-19:30
 • Modul 8 – personlig coaching session
 • Modul 9 – workshop-dag kl. 9:00-15:00
 • Modul 10 – video session ”Vedligehold og langvarig forandring”

Vi afholder Coaching Circles i både København og Kolding. Klik her for kommende datoer:

https://henrietteclaydon.easyme.dk/enneagramcoachingcircles

Pris og praktik

Prisen for dette samlede forløb er kr. 9.500,- plus moms. Inklusiv i prisen er udover dine 10 moduler også undervisnings-materialer, online meditationer, øvelser og praksisser. Dertil serverer vi kaffe, the, frugt, kage og kildevand. Yderligere forplejning kan medbringes og nydes i lokalerne.

Individuelle coaching sessioner afholdes via Skype.

Afmelding kan ske uden beregning op til 14 dage før opstarts-dato. Efterfølgende afmelding afregnes med 100% af den samlede pris, ligesom der ikke ydes rabat såfremt du ikke kan være med på alle datoerne.

Underviseren

Din underviser og coach på dette forløb er Henriette Claydon. Kompetencerne og værdierne der beskriver Henriette bedst som underviser er dyb viden, lang erfaring, skarp iagttagelse og omsorgsfuld opmærksomhed overfor sine kursister og coaching-klienter. Hun er stifter og ejer af virksomheden Enneagram Akademiet, og har gennem de seneste 18 år studeret, arbejdet med og undervist i Enneagrammet både som uddannelsesleder, erhvervs-rådgiver og underviser på anerkendte coaching-uddannelser. Hun er uddannet Enneagram Master fra Riso/Hudson Enneagram Institute i New York, uddannet Integral Coach fra New Ventures West i San Francisco, og er internationalt akkrediteret som Enneagram-underviser.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kontakt os

Kontakt os