Indholdsfortegnelse

Enneagram Intro-aften

Velkommen til intro-aften om Enneagrammet

Hvad enten du allerede kender til Enneagrammet eller ej, så kom og mød os til en gratis aften om Enneagrammet og de 9 typer.

Denne aften er sammensat som en introduktion til Enneagrammet og det mageløse indsigts-værktøj, som det er. Det betyder, at vi ikke blot kommer forbi de 9 typers forskellige adfærd, men vi fortæller også om, hvad Enneagrammet og forståelsen af vores menneskelige adfærd kan bruges til. Hvad enten du er interesseret i din personlige udvikling, bedre forståelse af dine relationer, ledelse, samarbejde, coaching eller noget helt sjette.

I løbet af aftenen vil du også blive præsenteret for dine muligheder for at arbejde videre med Enneagrammet hos os i Enneagram Akademiet. Det kan både være i form af kurser, uddannelse, coaching eller foredrag og træning i din virksomhed.

Aftenens underviser er Henriette Claydon, som er én af Danmarks allermest kompetente og erfarne Enneagram-undervisere. Hun underviser med indlevelse, ekspertise, humor og ikke mindst masser af anekdoter fra det virkelige liv, som gør teorien både levende og brugbar.

I løbet af aftenen vil vi:

  • Stifte bekendtskab med Enneagrammets 9 typer
  • Opdage vores menneskelige forskelligheder
  • Få indsigt i, hvordan typerne både støtter hinanden og støder sammen
  • Udforske relevansen af Enneagrammet på til personlig og professionel udvikling

Aftenen varer fra kl. 18:00 til kl. 20:30 og afholdes hos:

Sofias Hus
Godthåbsvej 6A
2000 Frederiksberg

Aftenen er gratis og næste dato er tirsdag den 1. september 2020

Klik her for at sikre din plads: https://henrietteclaydon.nemtilmeld.dk/76/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin