Indholdsfortegnelse

Enneagram Intro-aften

Velkommen til intro-aften om Enneagrammet

Hvad enten du allerede kender til Enneagrammet eller ej, så kom og mød os til en gratis aften om Enneagrammet og de 9 typer.

Denne aften er sammensat som en introduktion til Enneagrammet og det mageløse indsigts-værktøj, som det er. Det betyder, at vi ikke blot kommer forbi de 9 typers forskellige adfærd, men vi fortæller også om, hvad Enneagrammet og forståelsen af vores menneskelige adfærd kan bruges til. Hvad enten du er interesseret i din personlige udvikling, bedre forståelse af dine relationer, ledelse, samarbejde, coaching eller noget helt sjette.

I løbet af aftenen vil du også blive præsenteret for dine muligheder for at arbejde videre med Enneagrammet hos os i Enneagram Akademiet. Det kan både være i form af kurser, uddannelse, coaching eller foredrag og træning i din virksomhed.

Aftenens underviser er Henriette Claydon, som er én af Danmarks allermest kompetente og erfarne Enneagram-undervisere. Hun underviser med indlevelse, ekspertise, humor og ikke mindst masser af anekdoter fra det virkelige liv, som gør teorien både levende og brugbar.

I løbet af aftenen vil vi:

  • Stifte bekendtskab med Enneagrammets 9 typer
  • Opdage vores menneskelige forskelligheder
  • Få indsigt i, hvordan typerne både støtter hinanden og støder sammen
  • Udforske relevansen af Enneagrammet på til personlig og professionel udvikling
Aftenen afholdes online mandag den 29. november 2021 kl. 19.00-20:30. 
 
Når du tilmelder dig modtager du et direkte link til eventet som afholdes på Zoom, ligesom du efterfølgende eventet vil modtage en mail med tak for din deltagelse og særtilbud til deltagerne på denne aften. Deltagelsen er gratis.
 

Det vil være en stor fornøjelse at byde dig velkommen og dele endnu mere Enneagram viden med dig, ligesom du er velkommen til at invitere gæster med til foredraget. Klik herunder for at sikre din plads:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin