Indholdsfortegnelse

Enneagram Master Class

3 instinkter og 27 undertyper

På denne Master Class vil vi dykke ned i menneskets mest primale og ældste overlevelses-strategier – nemlig vores instinkter. Disse 3 instinkter, Overlever, Sexual og Social instinktet, indeholder visdom og intelligens opsamlet gennem evolutionen, helt frem til os moderne mennesker og vores måde at leve og overleve i livet på.

Det har enorm betydning for din evne til livsduelighed og din fornemmelse af at kunne skabe og leve det liv du ønsker, at du kender til instinkterne, ligesom det er essentielt for dig der ønsker at lave dit indre arbejde og udvikle din bevidshed, at du kender til og forstår instinkternes indflydelse på din adfærd, dit fokus og din trivsel i livet.

Udover at lære de 3 instinkter godt at kende, handler denne Master Class i høj grad også om indsigterne i de 27 undertyper. Undertyperne opstår når din Enneagram-type møder instinkterne, og hvordan denne næsten alkymiske proces enten støtter dig eller spænder ben for dig.

Sidst men ikke mindst er instinkternes betydning for dit parforhold essentielt. Instinkterne betyder faktisk mere for smidigheden og kommunikationen i dit parforhold end din type gør, og derfor kalder vi også instinkterne for Enneagrammets Kærlighedssprog.

Dit udbytte

Dit udbytte ved deltagelse på denne Master Class:

  • Præcis og dyb forståelse af de 3 instinkter og hvordan alle 3 er essentielle for et liv i balance
  • Hvilken betydning har det primære instinkt og det blinde instinkt i dit liv
  • Hvordan sætter instinkterne sig i spil i kombination med din type – det er der 27 specifikke forklaringer på
  • En klar plan for dine næste udviklings-skridt med instinkterne som er både praktisk og realistisk
  • Som noget nyt vil vi på denne Master Class arbejde fysisk og kropsligt med de 3 instinkter

Når vi arbejder med en hvilken som helst del af Enneagrammet, herunder også instinkterne, så er evnen til at strække din bevidsthed essentiel. Derfor er denne Master Class en kombination af teori, øvelser, refleksion, meditation, musik og bevægelse.

Praktik

Denne Master Class afholdes over 3 hele dage, fredag, lørdag og søndag fra kl. 9:00 til kl. 16:30 i København.

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning. Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller tilsvarende.

COVID-19

Hos Enneagram Akademiet respekterer og følger vi til enhver tid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19 for at sikre at vi passer på hinanden og vores fælles samfund. Dertil holder vi os kontinuerligt opdateret hos både sundhedsstyrelsen og erhvervsstyrelsen omkring både restriktioner, forbehold og muligheder for genåbning.

 
Før dit kursus vil du som kursist altid modtage en velkomst-mail, hvor vi udførligt beskriver de gældende anbefalinger og forbehold for din kursusdeltagelse, således at du til enhver tid kan føle dig tryg, når du kommer hos os. Når og såfremt undervisning ikke tillades afholdt fysisk overgår dette til online-afvikling.
 
Du kan altid følge myndighedernes opdaterede anbefalinger på coronasmitte.dk
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt os

Kontakt os