Indholdsfortegnelse

Enneagram Master Class

Den indre kritiker

På denne Master Class går vi på opdagelse i typernes indre dialog, som er den stemme, der ganske ubemærket styrer de komplekse psykologiske dynamikker, der lægger bag din adfærd og din opfattelse af verden omkring dig.

Vi har alle en indre kritiker, en indre observatør, en indre målestok eller et Super-Ego, som Freud kaldte det. Det er en iboende psykologisk kodning eller aftryk i din personlighed, der viser sig som et indre lydspor eller en kommentator, der fortæller dig hvornår du gør det godt eller hvornår du ikke gør det godt. Forståelsen af denne mekanisme giver oftest en både holistisk og dyb indsigt i typernes indre landskab og dermed vores syn på verden, og giver samtidig adgang til langt større selvaccept og kærlig medfølelse med andre.

I løbet af workshoppens 3 dage, vil du få indsigt i:

  • Det psykologiske ”print” eller ”aftryk”, som din type drives af
  • Typernes indre dynamik og afledte automatismer
  • Hvad er et Super-ego eller den indre kritikker
  • Hvilke indre konflikter eller restriktive mønstre skaber din indre kritikker
  • Hvad er anti-doterne og hvordan modvirker vi disse indre mønstre
  • Hvordan det er gennem indsigt og forståelse af disse dybe psykologiske mønstre, at du finder omsorg, medfølelse og frigørelse fra din indre spændetrøje

Denne Master Class ledes af Henriette Claydon, Internationalt akkrediteret Enneagram-underviser, og vil bestå af en blanding af teori, øvelser, musik og refleksion.

Praktik

Denne Master Class afholdes fredag den 12., lørdag den 13. og søndag den 14. juni 2020 fra kl. 9:00 til kl. 17:00. Arrangementet afholdes et sted i København, nærmere information følger.

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning. Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller anden grundlæggende indsigt i Enneagrammet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kontakt os

Kontakt os