Indholdsfortegnelse

Enneagram Master Class

Det Emotionelle Enneagram om passioner og dyder

Med udgangspunkt i Enneagrammet og visdommen om Emotionel Intelligens vil vi i denne Master Class træne og udforske udviklingen i din Enneagram type mod et modent, åbent og vågent hjerte.

At være Emotionelt Moden betyder, at du er villig til at træde ind i en mere nænsom, kærlig og accepterende version af dig selv. Når vi gør det, så finder vi modet til at kigge på og hele gamle sår og rifter i hjertet, måske helt tilbage til vores barndom, og det betyder at disse kan hele og tilgives. I modgift til dette arbejde får du til gengæld stærkere selvværd og indre ro.

Hver type i Enneagrammet har sin specifikke vej at gå, sine egne læringskurver og udviklingspunkter, som blandt andet går gennem balance i stregerne, gennem typernes respektive passion og dyd, og følger det udviklingshjul, som Enneagrammet også er.

Dit udbytte

Dit udbytte ved deltagelse på denne Master Class:

  • Udvikling af evnen til tydeligt og klart at udtrykke hvem du er og hvad du har brug for
  • Smidig kommunikation som er direkte og ærlig uden at såre eller kompromittere vores relationer
  • At leve i endnu tættere pagt med din autenticitet og din iboende empati og omsorg – både overfor dig selv og andre

Udover Enneagrammet vil vi arbejde med den emotionelle intelligens, de 3 kommunikations-domæner og Buddhismens Loving-kindness, og dagene er sammensat af teori, øvelser, meditationer, musik, poesi og bevægelse.

Praktik

Denne Master Class afholdes over 3 hele dage, fredag, lørdag og søndag fra kl. 9:00 til kl. 16:30 i København.

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning. Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller tilsvarende.

COVID-19

Hos Enneagram Akademiet respekterer og følger vi til enhver tid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19 for at sikre at vi passer på hinanden og vores fælles samfund. Dertil holder vi os kontinuerligt opdateret hos både sundhedsstyrelsen og erhvervsstyrelsen omkring både restriktioner, forbehold og muligheder for genåbning.

 
Før dit kursus vil du som kursist altid modtage en velkomst-mail, hvor vi udførligt beskriver de gældende anbefalinger og forbehold for din kursusdeltagelse, således at du til enhver tid kan føle dig tryg, når du kommer hos os. Når og såfremt undervisning ikke tillades afholdt fysisk overgår dette til online-afvikling.
 
Du kan altid følge myndighedernes opdaterede anbefalinger på coronasmitte.dk
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt os

Kontakt os