Indholdsfortegnelse

Enneagram Practitioner uddannelse

Det integrale Enneagram

Læren om Enneagrammet giver dig ny viden, et større ordforråd, dybe indsigter i dig selv som menneske og i andre, samt potentielt evnen til at leve et langt mere autentisk og balanceret liv. Hele evnen til at skabe selvindsigt og udvikling i livet ligger i din evne til at være et bevidst menneske, hvor livet er din største læremester, og hvor vi træner at du kan integrere dine indsigter og udvikling i dit liv og din karriere.

Hvad er det integrale Enneagram?

Det Integrale Enneagram er designet til at have lige stort fokus på teori og praksis – det betyder, at samtidig med at du får nuanceret og dyb viden om Enneagrammet, så trænes du i at kunne integrere din læring i dit liv som helhed – og altid med dine personlige livsrammer som fokus og målestok. Og for at skabe så gode forudsætninger for integrationen af dine nye færdigheder, så at arbejder vi gennem uddannelsen både kropsligt, emotionelt og kognitivt.

Hvem er denne uddannelse designet til?

Denne uddannelse er designet til dig, der gerne vil have retning og fundament til din menneskelige udvikling med Enneagrammet. Den er til dig der er leder, som ønsker at kende og udvikle din lederstil. Den er til dig der er coach, som ønsker at etablere en endnu stærkere profil og arbejde med Enneagrammet som et coaching-værktøj. Den er til dig, der gerne vil forstå og skabe endnu smidigere nære relationer som forælder, kollega, ven og ægtefælle. Og til dig der ønsker at arbejde med din indre menneskelige udvikling og skabe et bredere livsperspektiv

Hvad er mit udbytte?

Du får en dyb, nuanceret og sikker indlæring i Enneagrammet. Både som udviklingshjul og som det moderne Enneagram med de 9 typer. Du får forståelse for Den Integrale Teori og de 4 Livsdomæner, som vil dygtiggøre dig i at navigere med din nye selvindsigt i dine relationer, i dit arbejdsliv, som et nyt selvbillede og som en stærkere inspiration i dit liv. Du lærer altså at integrere og skabe forandring på alle platforme af dit liv, hvad enten det er dine relationer, din karriere, dit lederskab, dine personlige drømme og visioner. Uddannelsen afsluttes med en certificering, hvorefter du som bestået kursist kan kalde dig Integral Enneagram Practitioner.

Indhold

Modul 1 – Den integrale teori som ramme om Enneagrammet

 • Forståelse af den integrale teori og de 4 domæner, som ramme og fundament for din uddannelse og integrationen af dine nye indsigter i dit liv
 • Typernes dybere frygte, kommunikation og adfærd
 • Enneagrammets historie og din plads i den
  Du modtager din personlige udviklingsplan

 

Modul 2 – Niveauerne for selvindsigt

 • Niveauerne for Selvindsigt
 • Typernes Wake-up-calls & Red Flags
 • Vingernes betydning for niveauerne
 • Typernes individuelle udviklingsveje

 

Modul 3 – De 3 menneskelige instinkter

 • De 3 instinktive drivere
 • Instinkternes iboende intelligens og visdom
 • Dit primære, sekundære og blinde instinkt
 • Hvad er en undertype

 

Modul 4 – Lederskab, personligt og professionelt

 • Hvad er personligt lederskab og autenticitet
 • Hvilke værdier er afgørende for din types succes og mening i livet
 • Konfliktforståelse og -løsning

 

Modul 5 – Certificering og integration

 • Integration af din selvindsigt og Enneagramviden
 • Certificering og afslutning

 

Form og praktik

Fordi denne uddannelse er skabt med det integrale perspektiv for øje, så vil der være forskellige læringsformer – teori, selv-refleksion, bevægelse, meditation, øvelser, personlige praksisser, film-klip, poesi og musik.

Uddannelsen består af i alt 5 moduler á 3 dages varighed, samt 2 træningsdage. Alle dage fra kl. 9:00 til kl. 16:30. Vi serverer på alle kursus-dage kaffe, te, vand, frokost og pause-forplejning.

Din primære underviser er IEA Akkrediteret Enneagram-underviser Henriette Claydon, ligesom du vil møde gæsteundervisere, mentorer og assistenter.

Prisen er kr. 39.995,- plus moms. Inklusiv i prisen er undervisnings-materialer, en personlig mentor og udviklingsplan, bogpakke samt 1 coaching session ved Henriette Claydon.

Vi står altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål til denne uddannelse og hvordan den kan skabe værdi for dig. Ring til os på telefon 49 49 19 49 eller skriv på mail info@henrietteclaydon.dk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kontakt os

Kontakt os